Online kopen bij Marlies Shoes & More

Info & Klantenservice

Bezorging en verzendkosten

Verzendmogelijkheden
Marlies Shoesonline biedt twee mogelijkheden om uw bestelling te verzenden.
– Versturen naar uw thuisadres of naar een ander adres via PostNL (gratis boven 49,95)
– Afhalen bij Marlies Shoes & More in Baarle-Nassau (gratis). Bij de afronding van uw betaling kunt u deze mogelijkheid aanvinken. Wij houden dan uw bestelling
2 werkdagen zonder kosten voor u apart.

Verzendkosten
Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij een bestelling boven € 49,95. Wanneer een bestelling tot en met € 49,95 bedraagt, brengen wij een bijdrage van € 4,95 in de verzendkosten in rekening. Voor bezorging aan adressen in Belgie brengen wij altijd € 8,95 verzendkosten in rekening, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Levertijden
Marlies Shoesonline hanteert een levertijd van maximaal 5 werkdagen, in principe wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden, behalve in het weekend.

Niet thuis bij aflevering
Wanneer de chauffeur een pakket niet bij u kan afleveren, biedt de chauffeur het standaard aan bij de buren. Als dit niet mogelijk is dan krijgt u van de chauffeur een bericht met een “niet-thuis-code”. Met deze code kunt u op de website van PostNL een keuze maken voor een tweede bezorging. Maakt u geen keuze voor een tweede bezorging, dan wordt uw pakket de volgende dag opnieuw bij u aangeboden.

Wanneer ook de tweede bezorging niet lukt, dan kunt u met de “niet-thuis-code” de zending afhalen. U heeft hiervoor 3 weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar de afzender.

Indien Marlies Shoesonline niet binnen 30 dagen een melding heeft gekregen dat de zending niet is afgeleverd, dat deze beschadigd is of vertraagd, dan wel dat de vervoersovereenkomst anderszins niet naar behoren is uitgevoerd, gaat Marlies Shoesonline er vanuit dat deze verzending is uitgevoerd. Hierna kan er geen aanspraak op de zending meer worden gedaan.

Verkeerde levering
Ondanks alle zorgvuldigheid die wij betrachten bij het verzenden van uw bestelling, kan het voorkomen dat een bestelling toch onvolledig of onjuist geleverd wordt. In dat geval kunt u dit tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons melden. Stuur een e-mail naar info@marliesshoes.nl waarbij u aangeeft wat er mis is gegaan. Vermeld u hierbij uw factuurnummer. Wij nemen dan per omgaande contact met u op om tot een passende oplossing te komen.

Ruilen en Retourneren

Artikel ruilen en retourneren
Wanneer u een artikel wilt retourneren of ruilen voor een andere kleur of maat, dan kunt u dit aangeven op het retourformulier. Wel dient het artikel bij een ruiling dezelfde prijs te hebben als het eerst geleverde artikel. Zodra uw retourzending (artikel en retourformulier) bij ons binnen is wordt deze verwerkt. Bij een ruiling wordt het nieuwe artikel, indien voorradig, zo spoedig mogelijk naar u verzonden.

U kunt het artikel op onderstaande manieren naar ons retourneren:
– Gratis ruilen of retourneren in onze winkel. U kunt het pakket afgeven en ontvangt een retourbewijs.
– Terugsturen via PostNL of een andere vervoerder. Voorzie het pakket van voldoende frankering en stuur het naar onderstaand adres:

Marlies Shoes&More
Alphenseweg 4C
5111NC Baarle-Nassau

Voorwaarden ruilen en retourneren
-Afgeprijsde artikelen die voor 50% of meer zijn afgeprijsd kunnen niet worden geruild of geretourneerd
-Het artikel dient verpakt te zijn in de originele verpakking, dus schoen- en verpakkingsdoos.
-Het artikel dient in ongebruikte en ongedragen staat te zijn (behalve uiteraard om te passen).
-Alle eventueel aanwezige labels, stickers en kaartjes dienen aanwezig te zijn.
-Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden teruggezonden.
-Het retourformulier dient zo volledig mogelijk ingevuld te zijn en in de doos meegezonden te worden.
-Meerdere producten uit dezelfde order dienen samen in dezelfde zending te worden geretourneerd.
-Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant.
-Goederen onder rembours worden niet geaccepteerd.

schoenen

Voor jong en oud!

Tassen

Variatie in kleur en formaat

Webshop

Betaalbaar & trendy

accessoires

Ook leuk om kado te geven